Nyheder

 • Når læserne tages med på rejse til Big Point

  Når læserne tages med på rejse til Big Point

  Har du gået og sukket efter næste bind i den Mofibo Awards-nominerede serie om Big Point, den lille by i Montanas bjerge med alle de autentiske karakterer, som Kis Baadsgaard beskriver med stor indlevelse? Nu udkommer bind 4, Ufuldkomne hjerter, og vi har mødt Kis til en snak om bogen. Læs interviewet.

  Læs mere
 • Mellem håbefulde løgne: Den sommer 2 af Lene Qvortrup Skov udkommer 15/6

  Kan Simone klare den i Palermo?

  Vi har tidligere interviewet forfatter Lene Qvortrup Skov i forbindelse med udgivelsen af hendes debutroman Efter Helteløse Dage, en bog, hvor feelgood, leg med sproget og eminent formidling af karakterernes kvaler går op i en højere enhed. Nu udkommer fortsættelsen Mellem håbefulde løgne, og vi har igen sat Lene stævne. Læs hele interviewet herunder.

  Læs mere
 • Forfatter Jakob Halskov

  En anden kultur som inspirationskilde

  Jakob Halskov udkommer med sin første roman Ringe i vandet den 15. juni 2024, første bind i trilogien Tokyo. Som serietitlen antyder foregår bøgerne i Japan, en meget anderledes kultur, end vi er vant til her i Danmark. Det gjorde os nysgerrige på, hvorfor Japan blev stedet for en romantisk fortælling. Læs interviewet.

  Læs mere
 • Fortid og nutid mødes og bliver til en rørende fortælling

  Fortid og nutid mødes og bliver til en rørende fortælling

  Nina Ullmann udkommer den 14. februar 2024 med sin tredje roman og den første hos Sweetheart Ink. Vi har interviewet Nina, bl.a. om, hvordan ideen til Hvad hjerterne aldrig glemmer opstod. Læs hele interviewet her.

  Læs mere
 • Læseudfordringen 2024 – kæmpe giveaway

  Læseudfordringen 2024 – kæmpe giveaway

  Skal 2024 være dit læseår? Det skal nemlig være vores. I hele 2024 har Sweetheart Ink en læseudfordring hver måned, hvor vi trækker en vinder blandt deltagerne. Juleaften trækker vi vinderen af den store hovedpræmie – et gavekort på 2.000 kr. – blandt deltagerne, der har været med hver måned. Læs mere her.

  Læs mere
 • Fordi kærlighed er vigtig for mennesker

  Fordi kærlighed er vigtig for mennesker

  I dette interview fortæller forfatter Ann Evald om, at lige så vel som kærligheden kan opstå på det mest uventede tidspunkt, kan inspirationen til en roman også komme på lignende måde.

  Læs mere
 • Det vigtige i at kunne udtrykke sig

  Det vigtige i at kunne udtrykke sig

  I dette interview fortæller Maria om, hvordan hun med udgangspunkt sin uddannelse, faglighed og positive menneskesyn blev inspireret til feelgoodromanen Når man ikke kan tale.

  Læs mere
 • Når litteraturen gerne må skabe refleksion hos læseren

  Når litteraturen gerne må skabe refleksion hos læseren

  I dette interview fortæller Hanne om at bruge feelgood- og romancegenren som spillerum for behandling af alvorlige emner og om inspirationen til karaktererne i serien om Kærlighedens Bånd.

  Læs mere
 • Der skal skrives om hele livet

  Der skal skrives om hele livet

  En hjertelig latter fra forlagets bedst sælgende forfatter Kis Baadsgaard understreger straks den autenticitet og hjertevarme, som hun besidder i lige så høj grad som karaktererne i de bøger, der flyder fra hendes hånd. I dette interview fortæller Kis om inspirationen til sit karaktergalleri i Big Point.

  Læs mere
 • Når karakterformidling og leg med sproget går op i en højere enhed

  Når karakterformidling og leg med sproget går op i en højere enhed

  Lene Qvortrup Skov er et sprudlende og positivt menneske, der har ordet i sin magt. Det kommer da også til fulde til udtryk i hendes debutroman Efter Helteløse Dage, hvor feelgood, leg med sproget og eminent formidling af karakterernes kvaler går op i en højere enhed. Læs forfatterinterviewet.

  Læs mere
 • Musikken som en rød tråd

  Musikken som en rød tråd

  Interview med forfatter Helle Renée Chapman For den danske forfatter Helle Renée Chapman er musikken et uundværligt element i tilværelsen. Et element, der ikke kun gennemsyrer hendes liv, men også hendes debutroman Du Ejer Mit Hjerte. Vi har interviewet Helle blandt andet om, hvad der har inspireret hende til serien Kærlighedens Melodi. Læs hele interviewet herunder.   Dampende scener, intenst drama og lykkelige slutninger Hvorfor...

  Læs mere
 • Svaret er enkelt: Kærlighed

  Svaret er enkelt: Kærlighed

  Den danske forfatter Britt Bøg kan lyse selv den mest regnfulde og grå januardag op. Når man møder Britt, så kan man ikke andet end at blive smittet af hendes entusiasme og gode humør, og man får en følelse af, at det skal nok skal gå, uanset hvad dagen bringer. Det er en tilgang til livet, der også gennemsyrer hendes...

  Læs mere