Nyheder

Fordi kærlighed er vigtig for mennesker

Fordi kærlighed er vigtig for mennesker

Læs mere
Det vigtige i at kunne udtrykke sig

Det vigtige i at kunne udtrykke sig

Læs mere
 • Når litteraturen gerne må skabe refleksion hos læseren

  Når litteraturen gerne må skabe refleksion hos læseren

  I dette interview fortæller Hanne om at bruge feelgood- og romancegenren som spillerum for behandling af alvorlige emner og om inspirationen til karaktererne i serien om Kærlighedens Bånd.

  Læs mere
 • Der skal skrives om hele livet

  Der skal skrives om hele livet

  En hjertelig latter fra forlagets bedst sælgende forfatter Kis Baadsgaard understreger straks den autenticitet og hjertevarme, som hun besidder i lige så høj grad som karaktererne i de bøger, der flyder fra hendes hånd. I dette interview fortæller Kis om inspirationen til sit karaktergalleri i Big Point.

  Læs mere
 • Når karakterformidling og leg med sproget går op i en højere enhed

  Når karakterformidling og leg med sproget går op i en højere enhed

  Lene Qvortrup Skov er et sprudlende og positivt menneske, der har ordet i sin magt. Det kommer da også til fulde til udtryk i hendes debutroman Efter Helteløse Dage, hvor feelgood, leg med sproget og eminent formidling af karakterernes kvaler går op i en højere enhed. Læs forfatterinterviewet.

  Læs mere
 • Musikken som en rød tråd

  Musikken som en rød tråd

  Interview med forfatter Helle Renée Chapman For den danske forfatter Helle Renée Chapman er musikken et uundværligt element i tilværelsen. Et element, der ikke kun gennemsyrer hendes liv, men også hendes debutroman Du Ejer Mit Hjerte. Vi har interviewet Helle blandt andet om, hvad der har inspireret hende til serien Kærlighedens Melodi. Læs hele interviewet herunder.   Dampende scener, intenst drama og lykkelige slutninger Hvorfor...

  Læs mere
 • Svaret er enkelt: Kærlighed

  Svaret er enkelt: Kærlighed

  Den danske forfatter Britt Bøg kan lyse selv den mest regnfulde og grå januardag op. Når man møder Britt, så kan man ikke andet end at blive smittet af hendes entusiasme og gode humør, og man får en følelse af, at det skal nok skal gå, uanset hvad dagen bringer. Det er en tilgang til livet, der også gennemsyrer hendes...

  Læs mere