Handelsbetingelser

Sådan handler du på webshoppen på SweetheartInk.com

For at foretage et køb på webshoppen skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven og gå herefter til kassen.
    2. Indtast dine personlige oplysninger.
    3. Vælg betalingsmetode.
    4. Godkend vores forretningsbetingelser.
    5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Salgs- og leveringsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Ved at handle på denne side, accepterer du samtidig at du automatisk modtager vores nyhedsbrev.

HANDELSBETINGELSER HOS SWEETHEART INK

Generelle oplysninger

Sweetheart Ink ApS
Vesterhedevej 23
7200 Grindsted
CVR nr.: 42087386
Telefon: 30112022
E-mail: info@SweetheartInk.com

Priser

Hos Sweetheart Ink tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Sweetheart Ink modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, MasterCard, og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK, danske kroner, og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Sweetheart Ink tilstræber at ekspedere din ordre inden for 24 timer.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser varierer afhængigt af varens størrelse, men kunden bliver altid gjort opmærksom på dette. Varer vil blive leveret til pakkeboks, hvis ikke kunden har angivet privatlevering ved bestilling.

Digital indhold leveres på den angivne e-mail med et link til download. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer sendes med PostNord.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da PostNords kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Hvis varen ikke afhentes inden udleveringsstedets frist, kan varen genfremsendes efter anmodning fra kunden til info@SweetheartInk.com. Anmodningen skal være Sweetheart Ink i hænde senest 30 dage efter afhentningsfristen. Fragtomkostninger til genfremsendelse skal du selv afholde. Varen kan genfremsendes, når Sweetheat Ink har modtaget varen retur samt har modtaget forudbetaling på fragtomkostningerne. Forudbetaling af fragtomkostningerne kan ske på MobilePay eller via bankoverførsel.

Hvis din pakke er udeblevet, bedes du kontakte Sweetheart Ink på info@SweetheartInk.com, hvorefter vi kontakter PostNord.

Reklamationsret

Hvis varen er blevet beskadiget under transport, bedes du kontakte os på info@SweetheartInk.com med billeddokumentation og trackingnummer, hvorefter vi kontakter PostNord.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og mod billeddokumentation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen. Sweetheart Ink vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Sweetheart Ink
Vesterhedevej 23
7200 Grindsted

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag:

– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller ad flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@SweetheartInk.com I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du selv afholde omkostningerne til forsendelse samt, fremsende bevis forsendelsen til info@SweetheartInk.com samt sende selve varen til:

Sweetheart Ink
Vesterhedevej 23
7200 Grindsted

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det, der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling kan ske på MobilePay eller via bankoverførsel.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@SweetheartInk.com