Provisionslønnet studiejob som sælger hos upcoming forlag

Provisionslønnet sælgerjob hos upcoming forlag

Tør du udfordre en udskældt genre?

Er du studerende på en videregående uddannelse i afsætning, kommunikation, markedsføring eller lignende og en ivrig læser af skønlitteratur, gerne romance, så har Sweetheart Ink studiejobbet til dig.

Vi søger en student worker, der kan hjælpe os med at gøre Sweetheart Ink kendt først og fremmest hos boghandlerne men også hos andre dele af retailsegmentet. Dine aktiviteter skal føre til salg af vores underholdende feelgood- og romance-romaner – bøger af høj kvalitet, der taler til læserens hjerte, som sælges på attraktive vilkår for boghandlerne.

Markedet for feelgood og især romance er i en rivende udviklende med USA som førende. Med jobbet får du muligheden for at være med allerforrest, når genrerne for alvor slår igennem i Danmark, mens du samtidigt træner dine kommunikations- og salgsevner.

Du skal være salgsminded og have lyst til at læse og formidle skønlitteratur. Da jobbet foregår hjemmefra, skal du også kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder en attraktiv provisionsordning hos Danmarks måske førende romanceforlag.

Sweetheart Ink er et relativt nystartet forlag, kun knap 3 år gammel, med en aggressiv vækststrategi og en professionel tilgang til opgaven. Vi udgiver feelgood- og romancebøger. Det handler om den gode fortælling, der er brillant underholdning med menneskelige relationer som omdrejningspunkt og kærligheden som det bærende element.

Vores forfatterportefølje indeholder både udenlandske bestsellerforfattere og etablerede danske forfatterne, men samtidig har vi også en strategi om at opsøge og udvikle den danske talentmasse.

Send os din ansøgning på info@sweetheartink.com.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os eller kontakte os på tlf. 30112022.